CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 16-12-2021
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 15-01-2022
20:00 uur

Ook de 13e en 14e voorstelling van De Winterkraaien, afgelopen donderdag en vrijdag in theater De Voorveghter in Hardenberg, waren weer compleet uitverkocht. En ook deze keer kwamen veel mensen ontroerd uit de theaterzaal, onder de indruk van deze anderhalf uur durende, melancholieke voorstelling. Voor ons mannenkoor iedere keer weer een bijzondere belevenis, te mogen zingen in deze theatersetting.

De combinatie van weemoedige filmbeelden, bijpassende composities van de hand van onze dirigent/pianist Gezinus Veldman, en de prachtige vertellingen door Thea Kroese in het dialect, trekt een heel breed publiek. Samen met ons mannenkoor Vroomshoop (85 koorleden deden mee!) en de solisten Geerhard Abma op bugel en baritonzanger Nanco de Vries ontstaat dan een gevarieerde muzikale avond waarvan de film en de verhalen over de winterkraaien ook een belangrijke onderdeel vormen.

De organiserende stichting Levend Vroomshoop overweegt een 15e voorstelling op een nog nader te bepalen plaats en datum, mits daarvoor voldoende belangstelling is. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0546-642191. Inmiddels hebben zich al weer 80 mensen gemeld.