CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 16-12-2021
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Nieuwjaarsconcert

Op 15-01-2022
20:00 uur

Ons koor bereidt zich voor op twee prachtige Kerstconcerten. De eerste is op ruime afstand, namelijk in Papendrecht onder de rook van Rotterdam. Daar treden we op 8 december op, samen met de mannenkoren uit Hoogeveen en Ommen onder de noemer 'Oost-Nederlands Mannenkoor'. Dit benefietconcert, waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar alvleesklierkanker, wordt mede opgeluisterd door sopraan Annelies Schep, bariton Marco Bakker, André de Jager op orgel, Arjan en Edith Post op trompet, en natuurlijk onze eigen dirigent Gezinus Veldman op de vleugel. 

Een week later geven we een mooi Kerstconcert in onze thuisbasis, kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Dat concert begint op zaterdag 15 december om 20.00 uur. Dan is onze gast de bekende Noortje van Middelkoop op de panfluit. Ook onze eigen koorsolist Albert Wessels heeft een hoofdrol. 

We studeren momenteel een aantal nieuwe nummers in. Dat is bijvoorbeeld het melodieuze ‘All is well’, in een bewerking van Gezinus Veldman. En ook op het ‘Still a Bach Christmas’, gebaseerd op het bekende ‘Air’ van J.S. Bach, wordt druk geoefend. Uiteraard ontbreekt ook het bekende ‘Cantique de Noël’ niet. En ongetwijfeld zal aan het eind van het concert het ‘Stille Nacht’ weerklinken.

De entree bedraagt € 10,- in de voorverkoop bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham;  € 12,- aan de zaal, kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten zijn ook per mail/telefoon te reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 0546-642191. Van harte welkom!