CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 21-10-2021
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert

Op 17-12-2021
20:00 uur

Rabobank ClubkasactieDe Rabobank Clubkas Campagne duurt dit jaar van 19 maart tot en met 7 april. Ook ons mannenkoor doet weer mee. Bent u lid van de Rabobank Noord West Twente (en ouder dan 12 jaar)? Dan krijgt u binnenkort een persoonlijke stemcode. Elke klant van de Rabobank krijgt drie stemmen. Van deze stemmen mogen er maximaal twee op dezelfde club worden uitgebracht. Ook de derde stem moet verplicht worden uitgebracht om het stemmen definitief te maken. We hopen dat u twee stemmen (of eventueel één) op ons koor wilt uitbrengen. Want met de opbrengst willen we een Open repetitie voor senioren organiseren op donderdag 16 mei van 19.00 - 20.00 uur in Kerkelijk Centrum Irene te Vroomshoop.

We nodigen dan de bewoners van alle verzorgings- en verpleeghuizen uit in de gemeente Twenterand om deze open repetitie bij te wonen. Ook hun familieleden en begeleiders zijn van harte welkom. Eigenlijk zeggen we dat alle senioren in Twenterand zeer welkom zijn. Na afloop trakteren we iedereen op een kopje koffie of thee. 

Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Klanten mogen met hun stemkaart ook naar één van de kantoren komen. De medewerkers daar helpen graag met het uitbrengen van de stemmen.