CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 27-01-2022
19:45 uur - 22:00 uur

bij Flierborgh en LinderborghOok in de vakantietijd gaat het werk gewoon door: oud papier ophalen bij Flierborgh en Linderborgh. Hartelijk dank, beste bewoners, het mannenkoor is er blij mee.

En ook staan we elke eerste zaterdag van de maand (3 augustus, 7 september etc.) paraat tussen 9 en 12 uur paraat bij de papiercontainers op het parkeerterrein aan de Linderflier bij de Jumbo, en op het parkeerterrein bij Fysiotherapie De Haere aan de Vogelkers. We helpen u dan uw oud papier uit uw auto te halen.

Geen tijd op zaterdag? Geen nood, u kunt ook terecht bij onze twee vaste containers. De ene staat bij Expert Berkhof aan de Tonnendijk (bereikbaar tijdens winkeltijden); de andere bij de Larcom (tussen het gebouw van DeltaFM en de brandweerkazerne (bereikbaar tijdens werktijden, maar NIET tijdens de bouwvakvakantie).

Dankzij uw oud papier zijn wij in staat extra mooie concerten te geven, met bijzondere solisten. Bijvoorbeeld op 5 oktober in de Grote kerk in Dalfsen, samen met de mannenkoren uit Hoogeveen en Ommen. En op zaterdag 15 november in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop, als we meewerken aan de derde opvoering van "Droom de dag', een muzikale vertelling van de sage van de Groene Jager. Ook dit jaar op vrijdag 13 december in de Hervormde kerk te Den Ham en op zaterdag 14 december in de Grote kerk in Vriezenveen: een groot Kerstconcert, dat we geven samen met het Groot Twenterands Vrouwenkoor, een projectkoor bestaande uit meer dan 150 vrouwen. Komt dat zien!