CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 27-01-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Grote Kerk Dalfsen

Twee maanden lang was ons mannenkoor in rust. Maar 5 september stroomden weer vele leden van ons 100-tallige koor naar de grote zaal van kerkelijk centrum Irene. Onder hen ook een paar nieuwe gezichten, fijn dat we zo op volle sterkte blijven. Een hartelijk welkom voor hen! Voorzitter Henk van Leusen had zijn toespraak bij de opening van het nieuwe seizoen opgenomen in een Nieuwsbrief voor de koorleden. Wie weet leidt dat tot een soort van digitaal clubblad.

Dirigent Gezinus Veldman ging achter de gestemde piano meteen weer in hoog tempo met ons aan de slag, want 5 oktober wacht alweer het eerste concert, namelijk in de Grote Kerk in Dalfsen waar we samen met de mannenkoren uit Hoogeveen en Ommen iets moois hopen neer te zetten. En op vrijdag 15 november werken we in Irene mee aan de derde uitvoering van de muzikale vertelling van 'Droom de dag', gebaseerd op de sage van de Groene Jager.

Maar eerst wacht ons nog een koorfeest, voor alle leden en hun partners, op de boerderij van een onze leden. Een mooie locatie waar we al vaker van de gastvrijheid hebben genoten.

En, ook zin om mee te zingen? Dat zou fijn zijn. Elke donderdagavond van 19.45 - 22.00 (inclusief een gezellige pauze) bent u welkom in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop.
Of mail of bel even: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0546-642191.