CMK_banner_03.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 02-06-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Medewerking kerkdienst NH kerk Den Ham

Op 29-05-2022
19:00 uur

Reza RanjazmayOngeveer 130 zangeressen van het Groot Twenterands Vrouwenkoor  en zo’n  85 mannen van ons Christelijk Mannenkoor Vroomshoop gaan op vrijdagavond 13 december in de Hervormde kerk te Den Ham en op zaterdagavond 14 december in de Grote Kerk te Vriezenveen een Kerstconcert geven. 

Dit grote 200 stemmen tellende koor, dat soms zes-stemmig zal zingen, heeft onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman een concert voorbereid dat klinkt als een klok, en dat nog eens extra glans krijgt door de aanwezigheid van de uit Iran afkomstige tenor en geweldenaar Reza Ranjazmay. Albert Wessels van ons eigen Vroomshoopse mannenkoor verleent eveneens zijn medewerking.  En ook de negenjarige Lisanne de Graaf zal de beide concerten opluisteren, want een van de stukken die te horen is heet ‘Little drummergirl’! 

De beide koren gaan internationaal, want het Spaanse kerstlied ‘El Nacimiento’ staat op het programma, evenals het Franse kerstliedje ‘Pat-a-pan’. Het vrouwenkoor zal samen met de solist ‘Nu zijt wellekome’ vertolken, en in ‘Still a Bach Christmas’ is het bekende Air van Bach te herkennen. Ook het Italiaanse Dormi is te horen. Uiteraard klinkt aan het eind van de beide concerten het Duitstalige ‘Stille Nacht’. Dus zes-stemmig en zes-talig!

Poster Kerstconcerten 2019Beide concerten beginnen om 20.00 uur en de kerkzaal is open vanaf 19.15 uur.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bruna Vriezenveen en Bibliotheek Vriezenveen, Bruna Vroomshoop, en Readshop Den Ham. Per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0546-642191. De kaarten kosten in de voorverkoop € 10,-, aan de kerkzaal € 12,-. Kinderen t/m 12 jaar € 5,-.