Perspectief lonkt

Sinds maar 2020 liggen we al stil, klinken onze stemmen niet meer. We hebben het nog een paar weken geprobeerd, in september 2020, maar ook dat bleek al snel niet meer toegestaan.

Inmiddels is het voorjaar aangebroken, de eerste vakantiegangers zijn al op stap, de zomer komt eraan. En ... er zijn inmiddels al veel koorleden gevaccineerd. Het zou de opening kunnen zijn naar een nieuw, mooi zangseizoen. Als het een beetje meezit, dan kunnen we vóór de zomervakantie nog onze ledenvergadering houden. En als het mee blijft zitten, dan starten hopelijk in september onze repetities weer. Zoals al jarenlang de gewoonte is: op donderdagen in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop van 19.45 - 22.00 uur, met halverwege een prettige pauze. Een ideale gelegenheid voor aspirant-zangers zich aan te sluiten!

Het Kerstconcert is al gepland, want op vrijdag 17 december staat dat in de agenda. In Irene te Vroomshoop, met medewerking van panfluitiste Noortje van Middelkoop en onze koorsolist Albert Wessels. Ook het Nieuwjaarsconcert is al vastgelegd: zaterdag 15 januari in de dorpskerk te Den Ham. En dan kunnen we eindelijk, behalve onze zangkunst, ook onze nieuwe kostuums demonstreren!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN