CMK_banner_01.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 01-12-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert

Op 16-12-2022
20:00 uur

Het duurt niet lang meer. Dan beginnen onze repetities gelukkig weer. We hebben goede hoop dat we dan langzamerhand ook de coronamaatregelen achter ons kunnen laten. Immers het Korennetwerk meldt het volgende: "Zingen zonder 1,5 meter afstand in acht te nemen, kan misschien weer vanaf 20 september 2021. Het kabinet hoopt dat er op die dag voor de hele samenleving een streep kan door de afstandsregel. Op 17 september neemt het kabinet hierover een besluit."

Dat geeft vertrouwen dat het Kerstconcert dat bovenaan deze website al een hele tijd wordt genoemd, daadwerkelijk doorgang kan vinden. Dat concert zal plaatsvinden in kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop op vrijdag 17 december. Behalve onze eigen koorsoliist Albert Wessels treedt dan ook Noortje van Middelkoop op panfluit op. Zij heeft wel vaker met ons samengewerkt en dat was altijd een geweldige avond.

Daarna volgt op zaterdag 15 januari ons Nieuwjaarsconcert in de hervormde kerk te Den Ham, en daar hebben we ook een prachtige soliste uitgenodigd. Maar daarover een volgende keer meer.

Als zowel het koor als onze bezoekers de coronaregels achter ons kunnen laten, dan worden het twee avonden waar nog lang over zal worden nagepraat.

Wil je het van binnenuit meemaken als man die van zingen houdt? Meld je dan aan en dan weten we zeker dat je erbij zult zijn eind dit jaar. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN