Theaterproductie Steen voor Steen

We hebben als koor heel veel plezier beleefd aan ons Zomeravondconcert met de solisten sopraan Francis van Broekhuizen, slagwerker Obed Redder en onze koorsolist Albert Wessels. Maar de volgende uitdaging wacht al weer. Samen met onze dirigent Gezinus Veldman zijn we op weg naar vier voorstellingen van de theaterproductie 'Steen voor Steen', waar we op verzoek van de Stichting Levend Vroomshoop onze bijdrage aan gaan leveren.

Behalve ons koor werkt ook mee vertelster Thea Kroese, violist Hrayr Ter-Sagsyan, het vocaal ensemble Luxlaudé, spreker Bart-Jan Harmsen, en bariton Albert Wessels.. Alle teksten zijn geschreven door Marga Kool, en alle muziek is gecomponeerd door Gezinus Veldman, die ook de muzikale leiding heeft.

'Steen voor Steen' is te beschouwen als de opvolger van de succesvolle theatervoorstelling 'De Winterkraaien', die liefst 18x werd uitgevoerd. Waar 'De Winterkraaien' vooral het zware leven van de veenarbeiders beschreef, gaat 'Steen voor Steen' meer in op de maatschappelijke ongelijkheid, vroeger en nu. Twee gebroken halve keien blijken na een paar generaties toch op elkaar te passen.

Net als bij De Winterkraaien is de Stichting Levend Vroomshoop de organisator. Deze stichting heeft vier avonden in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop gereserveerd, te weten vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober, evenals vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober. Kaarten zijn nu al te reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met secretaris Klaas Dragt, 0546-642191. De kaarten kosten € 18,50 incl. programmaboekje.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN