Vakantie

Ons mannenkoor is op vakantie. Een welverdiende pauze, na een spannende eerste helft van het jaar. In de eerste maanden van 2022 waarde het coronavirus nog rond, met als gevolg dat het Nieuwjaarsconcert geen doorgang kon vinden. Maar gaandeweg verdween het virus naar de achtergrond en zo konden we op zondagavond 10 april weer optreden als koor, namelijk bij de Bevrijdingsdienst in k.c. Het Anker te Vroomshoop. Op initiatief van het 4 mei comité Vroomshoop werd daar herdacht dat Vroomshoop op 5 april 1945 zijn bevrijding vierde.

In de week erna konden we weer twee Passiestonden uitvoeren in de R.K. kerk te Geesteren en opnieuw Het Anker te Vroomshoop. Alt-saxofonist Klaasjan Pullen leverde een mooie bijdrage.

En op een warme zomerdag in juni gaven we een Zomeravondconcert in de N.H. kerk te Den Ham. Meer dan 650 mensen woonden dit concert bij, ondanks de hitte. Onze koorsolist Albert Wessels en slagwerker Obed Redder lieten onder leiding van Gezinus Veldman mooie dingen horen. Maar eerlijk is eerlijk, veel bezoekers kwamen ook om de bekende sopraan Francis van Broekhuizen te horen zingen (en te entertainen!). Het werd een warme, maar prachtige avond!

Na de vakantie gaan we weer hard aan het werk, want op 30 september vindt de première plaats van de theatervoorstelling Steen voor Steen. Op 1, 14 en 15 oktober volgen nog drie voorstellingen in Het Punt te Vroomshoop. Als mannenkoor werken we mee aan deze voorstellingen. Kaartjes zijn te bestellen bij de organiserende stichting Levend Vroomshoop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat ondanks de vakantietijd gewoon doorgaat is het inzamelen van oud papier. U kunt op winkeltijden terecht bij onze papiercontainer bij Expert Berkhof, en dagelijks bij Praxis Marsman. Op de eerste zaterdagen van de maand kunt u het oud papier tussen 9 en 12 ook inleveren bij onze tijdelijke containers, op de parkeerplaatsen bij de Jumbo en Bouwhuis/De Haere.

En we doen ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport Actie. We hopen dat u - als u lid bent van de Rabobank - ons met uw stem wilt steunen. Dan kunnen wij onze stem beter laten horen bij onze concerten!

Wilt u meezingen in ons koor? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bent u vanaf donderdag 1 september van harte welkom in de grote zaal van k.c. Irene, waar we wekelijks repeteren van 19.45 - 22.00 uur!

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN