Lente in oktober in Het Meulenbelt

De laatste drie keer dat we zongen in Het Meulenbelt hadden we drie keer te maken met afwisselende weersomstandigheden. In 2017 was het bloedheet, in 2018 was het ijzig koud, en toen kwam corona. Maar deze keer, op 30 oktober 2022, hadden we midden in de herfst een lenteachtig zonnetje. Nadat we de te zingen liederen hadden doorgenomen, konden we voorafgaande aan de 'viering voor allen' nog even van een kop koffie genieten op het zonnige buitenterras bij het restaurant van Het Meulenbelt. Tot zover de weersomstandigheden maar nu de hoofdzaak.

Ongeveer 60 koorleden waren aanwezig op deze zondag in Het Meulenbelt om mee te werken aan een viering, met als voorganger geestelijk verzorger Marianne Benard. Onze dirigent had er in samenspraak met haar weer voor gezorgd dat onze bijdrage mooi was ingepast in de liturgie. Onze eigen inbreng begon met Hallelujah. Later volgden het Lied voor de hulpelozen, Nader mijn God bij U en Jesus bleibet meine Freude. We sloten af met Kum ba ya.

Mooi om weer mee te maken. Ook mevrouw Benard vond het mooi. Ze had genoten van onze prachtige muziek, de goede sfeer en het meehelpen! En ze hoorde ook zeer positieve reacties.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN