CMK_banner_02.jpg

Persberichten

Via Dolorosa in Musica Religiosa

In het radioprogramma Musica Religiosa wordt a.s. zondag aandacht besteed aan de nieuwste CD "Via Dolorosa" van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop. De uitzending is te beluisteren op radio 5 tussen 18:00 en 19:00 uur. Hieronder het bericht van de website van Musica Religiosa.

Zangers hebben band voor het leven

zangers1_1740391bVROOMSHOOP/DEN HAM - Bertus Westera (82) stond aan de basis van de oprichting van het koor en zingt nog altijd met veel plezier. Hij viert dit jaar zijn zestigjarig jubileum bij het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

Samen met jubilaris Henk Visscher (73) die al veertig jaar bij het gezelschap zingt, is Westera donderdagavond gehuldigd tijdens de ledenvergadering van het koor. 

Het CMK Vroomshoop zingt voor het goede doel, zing mee!

logo-3fmseriousrequestNet als in 2008 wordt ook dit jaar Het Glazen Café in Vroomshoop georganiseerd.
Dat is een actie, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan Het Glazen Café. Dit initiatief, gebaseerd op het idee van het Glazen Huis van Radio 3FM, wordt georganiseerd in en rond café Kremer in Vroomshoop. Ook Delta FM verleent zijn medewerking.Het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop wil graag een bijdrage leveren aan dit uitstekende initiatief door het organiseren van een extra concert in de Gereformeerde Kerk Irene te Vroomshoop op 20 december 2010 van 17.00 uur tot 18.00 uur. Opnieuw zal een projectkoor aan dit evenement meedoen.

Gevarieerd Nieuwjaarsconcert jubilerend CMK Vroomshoop.

Nieuwjaarsconcert Den Ham 2011Door Marina Arbouw.

Bij het bezoeken van het Nieuwjaarsconcert van het Chr. Mannenkoor Vroomshoop zijn er twee dingen zeker: De ruim 100 zangers komen aan het begin al zingende van achter uit de kerk naar voren om het koor te formeren. Op deze ludieke manier worden  de beste wensen voor het nieuwe jaar aangeboden. Het koor blijft de nieuwjaarswens zingen tot het koor zich compleet heeft opgesteld en dat is zo langzamerhand een vertrouwde traditie. Ook weet het publiek dat er daarna in een vlot tempo een prachtig en gevarieerd concert volgt, met boeiende gastoptredens.

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN