CMK_banner_02.jpg

Volgende repetitie

Repetitie

Op 01-12-2022
19:45 uur - 22:00 uur

Volgende concert/medewerking

Kerstconcert

Op 16-12-2022
20:00 uur

Uncategorised

Velen hebben ons koor weer gesteund bij de Rabo ClubSupport Actie. Dankzij de stemmen van alten, sopranen, tenoren, baritons en bassen én dankzij de Rabobank Noord en West Twente kunnen we een mooi bedrag tegemoetzien van € 708,82. 

We hopen dankzij deze bijdrage van de Rabobank mooie concerten te kunnen blijven geven. Om te beginnen op vrijdag 17 december een Kerstconcert in k.c. Irene te Vroomshoop (soliste Noortje van Middelkoop op panfluit) en enkele weken later, op zaterdag 15 januari in de N.H. kerk te Den Ham (met als soliste sopraan Francis van Broekhuizen). Zoals het er nú uitziet met de coronamaatregelen mogen de concerten doorgaan, mits de bezoekers een QR-code of een geldig testbewijs laten zien.

Iedereen die op ons koor gestemd heeft: hartelijk dank!

 

Vorig jaar hebben wij het eerste deel van een nieuw podium kunnen realiseren, dit jaar graag opnieuw een stukje. Want zo zingen onze 100 leden figuurlijk beter en letterlijk hoger! Onze stem klinkt beter met uw stem ;-)

Kaartverkoop

Kaarten voor onze concerten zijn over het algemeen twee tot drie weken van tevoren verkrijgbaar bij:

- Bruna Vroomshoop, Julianaplein 70 te Vroomshoop
- The Read Shop Den Ham, Brink 5-6 te Den Ham
- Via onze koorleden
- Per mail/telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0546-642191
- En uiteraard voor aanvang van onze concerten (meestal gaat de zaal drie kwartier van tevoren open)


Vragen of opmerkingen


Heeft u vragen of opmerkingen, deze kunt u kenbaar maken via secretaris Ferrie Oortgijsen, Geerdijk 2, 7683 SP Den Ham, 0546-671850 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN