Nieuwe leden altijd welkom

Houdt u van zingen, kom gerust op een repetitieavond van het koor. Hieraan is geen enkele verplichting verbonden. Luisteren, genieten en sfeer proeven is het belangrijkste wat u moet doen op zo`n avond. Daarna beslist u zelf of u mee wilt gaan zingen.
Als u nog niet op de hoogte bent van het repertoire van het koor en u wilt daar iets meer van afweten, voordat u op een repetitieavond bij ons komt, lees dan meer over het repertoire.

Naast het pure en ontspannen genieten van het meedoen bij het Christelijk Mannenkoor en zijn dirigent is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en onderlinge contacten. In de pauze wordt er koffie geschonken en er is in de barzaal van het kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop gelegenheid andere consumpties te nuttigen. Zo kunt u in gesprek komen met andere leden van het koor, die u graag wegwijs maken.

De activiteitencommissie organiseert acties, zoals het inzamelen van oud papier en natuurlijk ook gezellige bijeenkomsten etc.

Wilt u persoonlijk contact met een bestuurslid, bel, mail of kom langs voor een persoonlijk gesprek. Voor adresgegevens verwijzen wij u naar het onderdeel bestuur.

Heeft u interesse? Schroom niet en kom op donderdagavond, vanaf 19.45 uur tot 22.00 uur, naar het kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. U bent van harte welkom.

 

SPONSOR

Ons koor wordt gesponsord door Pearle Opticiens, Hammerstraat 12 te Vroomshoop en Westeinde 24 te Vriezenveen. Wij zijn hen daarvoor zeer erkentelijk, omdat het ons de mogelijkheid geeft bij een aantal concerten extra 'uit te pakken'. Het is de kers op de taart, Pearle maakt het waar(d)!

 

Nog geen account? Registreer!

INLOG KOORLEDEN